Strona główna » Noże kucharskie » Noże - GYUTO » Kanetsune Minamoto Kanemasa nóż Gyutou 210 mm
Kanetsune Minamoto Kanemasa nóż Gyutou 210 mm

Kanetsune Minamoto Kanemasa nóż Gyutou 210 mm

Koszt wysyłki: od 0,00 zł

Numer katalogowy: JP-KC-702


Ceny widoczne po zalogowaniu

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Wysokiej jakości noże firmy Kanetsune znane są ze swojej niezwykłej ostrości i twardości.
Ostrze wykonane jest z najwyższej jakości stali węglowej, która nie jest nierdzewna za to ekstremalnie twarda. Uchwyt z drewna w europejskiej estetyce.

Noże Kanetsune leżą perfekcyjnie w dłoni i są bardzo ostre. Są dobrym wyborem jeśli chce się wypróbować ostrza ze stali wysokowęglowej, który może zardzewieć.

Ten doskonały nóż jest używany przez Japończyków do przygotowywania warzyw, mięsa i ryb. Jest on najbardziej uniwersalnym modelem określanym "nożem szefa kuchni".


Długość ostrza: 210 mm 
Długość całkowita: 335 mm 
Szerokość ostrza: 46 mm
Waga: 160 g
Stal NKS32
HRC 60(+/-)
Nie jest nierdzewny 
Zaostrzony: dwustronnie
Uchwyt: drewno prasowane
Skuwka: stal
Myć ręcznie

Made in Japan

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Pozostałe produkty z kategorii
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu