Strona główna » Noże kucharskie » Noże do rozbierania » Kanetsune Minamoto do trybowania 150 mm
Kanetsune Minamoto do trybowania 150 mm

Kanetsune Minamoto do trybowania 150 mm

Koszt wysyłki: od 0,00 zł

Numer katalogowy: JP-KC-710


Ceny widoczne po zalogowaniu

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Wysokiej jakości noże firmy Kanetsune znane są ze swojej niezwykłej ostrości i twardości.
Ostrze wykonane jest z najwyższej jakości stali węglowej, która nie jest nierdzewna za to ekstremalnie twarda. Uchwyt z drewna w europejskiej estetyce.

Noże Kanetsune leżą perfekcyjnie w dłoni i są bardzo ostre. Są dobrym wyborem jeśli chce się wypróbować ostrza ze stali wysokowęglowej, które może zardzewieć.

Nóż służy do oddzielania mięsa od kości. Może być również stosowany do ryb. Ostrze jest stosunkowo grube i wytrzymałe jednak nie powinno się go dociskać z całej siły ponieważ może się wyszczerbić.


Długość ostrza: 150 mm 
Długość całkowita: 265 mm 
Szerokość ostrza: 27 mm
Waga: 165 g
Stal NKS32
HRC 60(+/-)
Nie jest nierdzewny 
Zaostrzony: dwustronnie
Uchwyt: drewno prasowane
Skuwka: stal
Myć ręcznie

Made in Japan

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Pozostałe produkty z kategorii
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu