Strona główna » Noże kucharskie » Noże - GYUTO » Kanetsugu Miyabi Isshin nóż Gyuto 210 mm
Kanetsugu Miyabi Isshin nóż Gyuto 210 mmKanetsugu Miyabi Isshin nóż Gyuto 210 mmKanetsugu Miyabi Isshin nóż Gyuto 210 mm
Kanetsugu Miyabi Isshin nóż Gyuto 210 mm
Kanetsugu Miyabi Isshin nóż Gyuto 210 mm
Kanetsugu Miyabi Isshin nóż Gyuto 210 mm

Kanetsugu Miyabi Isshin nóż Gyuto 210 mm

Koszt wysyłki: od 0,00 zł

Numer katalogowy: 2005


Ceny widoczne po zalogowaniu

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Noże Kanetsugu Miyabi Isshin są wykute w technice trzech warstw, jednej wysoko węglowej stali, zawierającej molibden i wanad AUS8 oraz nisko węglowej stali nierdzewnej SUS405. Korzyści dla użytkowników: trójwarstwowość zapewnia elastyczność, łatwość ponownego zaostrzenia oraz noże nie rdzewieją i nie matowieją w wilgotnym środowisku pracy.

Uchwyt w formie zachodniej z Palisandra. Ponieważ do wykonania użyto najwyższej jakości naturalnych materiałów mogą wystąpić różnice w kolorze i mazerunku co nadaje im wyjątkowości i niepowtarzalności.

Gyuto jest jednym z najbardziej powszechnych narzędzi w kuchni. Jest to nóż uniwersalny do obróbki ryb, mięsa i warzyw. Można nim kroić duże kawałki mięsa i ryb lub siekać warzywa, a zbiegającą się w szkic końcówką wykonywać precyzyjne nacięcia. Jego wszechstronność powoduje, że zwany jest nożem szefa kuchni.


Długość ostrza: 210 mm
Długość całkowita: 330 mm
Szerokość ostrza: 45 mm
Waga: 105 g
Stal AUS8
HRC 57 (+/-1)
Nierdzewny
Zaostrzony: dwustronnie
Uchwyt: palisander
Skuwka: brak
Myć ręcznie

Made in Japan

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Pozostałe produkty z kategorii
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu