Strona główna » Noże kucharskie » Noże - GYUTO » Dellinger Samurai VG10 nóż Gyuto 200 mm
Dellinger Samurai VG10 nóż Gyuto 200 mmDellinger Samurai VG10 nóż Gyuto 200 mm
Dellinger Samurai VG10 nóż Gyuto 200 mm
Dellinger Samurai VG10 nóż Gyuto 200 mm

Dellinger Samurai VG10 nóż Gyuto 200 mm

Koszt wysyłki: od 0,00 zł

Numer katalogowy: SXL-P8


Ceny widoczne po zalogowaniu

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

Noże firmy Dellinger są 67 warstwowe. W skomplikowanym procesie powstaje najwyższa jakość. W cieniuteńkich warstwach zmienia się twardość stali zawierającej różne części węgla. Te wykute z 67 warstw noże nie tylko niezwykle wyglądają są również ostre jak brzytwa.

Rdzeń ostrza wykonany jest z nadzwyczaj twardej stali VG-10, a zewnętrzne warstwy z bardziej miękkiej stali chroniącej twardy rdzeń. Ta kombinacja stali pozwala zachować ostrość ostrza przez długi czas. Rączki noży wykonane są z materiału G-10 - laminatu włókna szklanego zatopionego w żywicy epoksydowej. Jest on wytrzymały, odporny na uderzenia oraz niskie i wysokie temperatury. Dodatkowo rączki posiadają ozdobny detal na środkowym nicie.

Gyuto jest jednym z najbardziej powszechnych narzędzi w kuchni. Jest to nóż uniwersalny do obróbki ryb, mięsa i warzyw. Można nim kroić duże kawałki mięsa i ryb lub siekać warzywa, a zbiegającą się w szkic końcówką wykonywać precyzyjne nacięcia. Jego wszechstronność powoduje, że zwany jest nożem szefa kuchni.


Długość ostrza: 200 mm
Długość całkowita: 325 mm
Szerokość ostrza: 42 mm
Waga: 238 g
Stal VG-10
HRC 62 (+/-1)
Nierdzewny
Zaostrzony: dwustronnie
Uchwyt: G-10
Skuwka: brak
Myć ręcznie
Made in China

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.

Pozostałe produkty z kategorii
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu